Parteneri

Pentru ca reusita evenimentului tau este scopul nostru, iti punem la dispozitie servicii complete, acestea incluzand: fum greu pentru dansul mirilor, cameraman, fotograf, dj nunta/botez, sonorizare evenimente, schela de lumini si dansatori profesionisti. Vezi mai jos lista noastra de parteneri!

FUM GREU PENTRU DANSUL MIRILOR

fum greu

Daca vrei sa iti uimesti toti invitatii printr-un efect spectaculos, atunci fumul greu realizat din gheata carbonica este ceea ce ai nevoie.

Fumul greu este sigur, fiind produs din gheata carbonica alimentara, totul fiind supravegheat de un tehnician calificat.

CAMERAMAN

cameraman

Filmare video si post-productie in stil CINEMATOGRAFIC cu montaj divers, variatie de cadru, unghiuri complexe, muzica diversa pe “bit” sau ilustrativa cu personalizarea fiecarui film in parte. Se filmeaza cu camere si aparate dslr in format full HD. Putem filma in 1, 2, sau 3 camere. Dispunem de: steadycam, slider, lumini profesionale, drone, camere de actiune si subacvatice.

Suntem o echipa de profesionisti si avem un scop comun…acela de a va realiza si imortaliza evenimentele.

Oferim flexibilitate in servicii, in functie de preferintele dumneavoastra.

Seriozitatea si profesionalismul NE CARACTERIZEAZA!

FOTOGRAF

fotograf

Fie ca este vorba de un eveniment special, nunta, botez, receptie, aniversare sau o petrecere de firma, corporate, imortalizarea celor mai importante momente trebuie facuta intr-o maniera profesionala, intrucat imaginile sunt cele care raman, odata cu trecerea timpului. Acesta este principalul motiv pentru care rolul fotografului de nunta, botez, cununie civila, receptie, majorat, etc. este primordial.

Serviciile noastre de fotograf nunta / fotograf botez va stau la dispozitie, asigurandu-va de profesionalism si seriozitate.

DJ NUNTA/BOTEZ

dj

Daca aveti nevoie de serviciile unui Dj pentru nunta dumneavoastra, asigurati-va ca alegeti un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Si acest lucru deoarece muzica buna, de calitate, este un factor cheie in reusita evenimentului dumneavoastra.

Cum la eveniment participa persoane din toate categoriile, cea mai buna cale de a impaca toate gusturile muzicale este sa aveti un DJ profesionist, care detine o arhiva muzicala aproape nelimitata, ce contine un numar impresionant de piese din toate genurile muzicale.

Mai mult, inaintea evenimentului se poate stabili, impreuna cu DJ-ul, playlist-ul care se adapteaza cel mai bine evenimentului dumneavoastra.

SONORIZARE EVENIMENTE

sonorizare evenimente

Sonorizare evenimente – La orice eveniment privat, nunta, botez, receptie, aniversare, petrecere de firma, corporate, o sonorizare de calitate realizata de un profesionist este elementul definitoriu, care poate face ca un astfel de eveniment sa fie unul de succes.

In cazul tuturor evenimentelor, sonorizarea este unul dintre elementele cheie, care poate garanta o petrecere reusita.

De aceea, va punem la dispozitie aparatura profesionala de ultima generatie pentru sonorizarea evenimentelor dumneavoastra:

 1. mixer Dynacord Powemate 1000-3;
 2. amplificator marca QSC, model PLD 4x5000W;
 3. boxe marca FBT, model HI -Max60, putere 700 W/buc (4 buc/eveniment);
 4. boxe marca Dynacord, model VL 212, putere 800W/buc (2 buc/eveniment);
 5. subwoofere marca Dyncord, tip VL Sub 28, putere 1400 W/buc (2 buc/eveniment);
 6. microfoane wireless marca Shure, model GLXD24/ Beta 58 (3 buc/eveniment);
 7. stative si alte accesorii.

SCHELA DE LUMINI

schela lumini
 1. Macara VMB TE071 PRO, 2 buc/eveniment;
 2. Tronson grinda 5m, 1 buc/eveniment;
 3. Moving Head ADJINNO SPOT PRO, 3 buc/eveniment;
 4. Proiector Led Eurolight SLS12 Led QCL , 4 buc/eveniment;
 5. Controller DMX  ADJ MY DMX 2.0, 1 buc/eveniment;
 6. Masina de fum ROBE FOG 1550 FT, 1 buc/eveniment;
 7. Tehnician lumini.

DANSATORI PROFESIONISTI

woman and man dancing under light 2188012

Colaboram cu dansatori profesionisti pentru evenimente si nunti.  Intrucat fiecare eveniment este diferit, poti alege dintr-o gama variata de momente artistice, potrivit preferintelor si bugetului alocat.

*  Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, avand caracter exemplificativ pentru serviciile oferite.